Linux Presterar Sämre Än Windows 11 Tillsammans Med Intel “alder Lake”

Det man ser med Alder Lake S är att Windows 11 är några procent snabbare i genomsnitt medan Linux i övriga fall är det OS som har motsvarande fördel. Sen vet jag inte vad ditt inlägg hade med att göra om att Linux schemaläggare är bättre än den du finner i windows, det är objektiv sanning. De har bara inte fått stöd för big.LITTLE ännu, men det kommer och då kommer Linux prestera bättre än Windows även på Alder Lake.

Hur uppdaterar du drivrutiner för windows 10

Det finns många anledningar till att du kan behöva öppna Enhetshanteraren i Windows men vanligtvis är det för att felsöka någon form av problem med datorns maskinvara. Tryck på \\ ” Bläddra \\ ” -knappen och navigera till den mapp där du sparade den hämtade filen i steg 10 när du ombeds att hitta rätt drivrutin .

Datordrivrutinslösning För Förbättrad Prestanda Och Anslutning

Om det fortfarande inte går att starta från återställningsmedia, även efter att du har inaktiverat säker start och aktiverat stöd för äldre, bör du prova att utföra en återställning med HP Recovery Manager. I så fall ska du välja antingen USB-enhet eller CD/DVD i listan för att se om HP Recovery startas. Du kan återställa datorn utan att påverka dina personliga filer och program. Med Avast Premium Security kan du automatiskt upptäcka och undvika skadliga webbplatser samt skydda dig mot externa hacker-angrepp. Och du kan använda detta ytterligare skydd på upp till 10 enheter så att du även kan skydda nära och kära. Om du istället menar själva återställningen och om du valde alternativet att Ta bort filer och rensa enheten är det inte omöjligt att återställningen tar mycket lång tid, upp emot 12 timmar ibland. Tiden beror på hur pass många och hur stora hårddiskar du har i datorn.

Finns Det Ett Tangentbordets ladda ner drivrutinen för windows 7 Bakgrundsbelysning I Den Bärbara Datorn

Även fast jag anser att antalet användare inte har någonting att göra med hur bra någonting är, så har du fortfarande fel i sak. Jag skulle nog råda er att avvakta lite och låta Windows försöka genomföra reparationen, det kan säkerligen ta ganska många timmar. Det är mycket som händer när man börjar genomföra en återställning och därav blir det många filer som behöver flyttas tillbaka och repareras när en återställning avbryts. Om du valde Ta bort filer och rensa enheten är det absolut inte omöjligt att processen tar upp till en hel dag om du har en relativt stor hårddisk i datorn. Detta då hårddisken formateras helt och all gammal data på den skrivs över (vilket tar en hiskelig tid!). Dator kommer upp till 85% instalation Och sen har varit på gång 14 timmar Och händer ingengting. Jag har stängt av Och startat om så hamnar till 64 Och konfigurerar instälnning 1 %.

Datortillverkarna ger sällan ut uppdaterade drivrutiner längre än datorn säljs. Hade hårdvaran varit slut hade du märkt det på andra sätt tycker jag. Gör som @pv2b säger, och testa andra drivrutiner för grafikkorten (både nya och gamla för att se vilka som funkar).

De andra hjälpfunktionsknapparna i topplinjen påverkas inte och kräver användning av Fn-tangenten. För att inaktivera låset trycker du på Fn + Esc igen. Funktionstangenterna återgår till standardåtgärderna. Starta om den bärbara datorn och tryck omedelbart på F10 tills BIOS öppnas. Efter skanning får användarna titta på alla förlorade filer organiserade av typer och format och återställa alla eller flera specifika filer.

Tinggalkan komentar

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.